happy_rich_millennial_15

Van Broke naar Happy Rich Millennial

Met deze e-course ga jij voor eens en altijd je geldzaken op orde krijgen en je financiële doel behalen. Dit is de basis waar je je hele leven profijt van gaat hebben.

Herken jij dit?

 • Elke maand zeg je te gaan sparen, maar uiteindelijk hou je niks over. Dit is elke maand weer een frustratie.
 • Je laat je verleiden op Instagram om nieuwe kleding te kopen die je niet nodig hebt.
 • Je bent veel meer geld kwijt bij de Albert Heijn dan je zou willen en hier baal je van.
 • Het voelt alsof je altijd te kort geld hebt en je voelt je regelmatig gestresst over een onverwachte rekening.
 • Alle millennials om je heen lijken het wel te lukken te sparen en te beleggen maar jij bent al blij als je niet rood staat.
 • Je wilt graag geld bij elkaar sparen voor je droom, zoals een mooie reis of voor je huis, maar je dit voelt onbereikbaar.
pensioen_geld_groeien

Ik ging van niks overhouden naar maandelijks sparen én maakte een wereldreis. 
Ik ga je helpen eindelijk je financiële doel te behalen, en daarbij meteen de basis leggen voor je hele leven. Wat als ik je zeg dat het mogelijk is te sparen en de eerste stappen te zetten naar financiële vrijheid. Je kunt blijven dromen en zeggen ‘Ik kan niet sparen, want ik verdien te weinig’ en ‘ik heb dit nieuwe rokje echt nodig’. Maar vraag je jezelf eens af, wat als het wel kan en jij je doel kan behalen? Met deze cursus leg je de basis voor de rest van je leven.

Denk je nu, dit kan ik niet? Ik heb dat zelf ook lang gedacht. Toen de knop omging en ik kritisch naar mijn eigen gedrag en gedachte ging krijgen, al mijn geldzaken op orde kreeg en structureel kon sparen. Ik kon nog steeds leuke dingen doen. Ondertussen spaarde ik (met een junior salaris) een wereldreis van €15.000 bij elkaar gespaard, heb ik bijna mijn studieschuld afgelost en lukt het mij maandelijks te sparen en te beleggen. Van de stappen die ik heb gezet heb ik de rest van mijn leven profijt. Dit wil ik ook voor jou!

Verspil geen tijd met denken dat het je niet lukt, maar maak je geldzaken je prioriteit, in plaats van weer online shoppen en je gaat hier je hele leven voordeel van hebben.

happy_rich_millennial_9

Mijn verhaal

Hi, ik ben Jessy (26), oftewel de Happy Rich Millennial. Al jaren ben ik bezig met geld. Door mijn mindset te veranderen, een plan te maken en mijn moneymindset om te gooien lukt het mij maandelijks te sparen  te beleggen. Mijn geld systeem gaat maandelijks vanzelf. Zo werk ik aan mijn doel financieel vrij te worden. Als junior financieel adviseur help ik gebruik ik mijn kennis en ervaring om jou je doelen te bereiken.

Geen stress over geld of een onverwachte rekening, minder kunnen werken, en een reis maken als ik dat wil, voor mij is geld een middel om een vrij leven te hebben als Happy Rich Millennial.

Omslagpunt
Er waren twee momenten waar ik besloot het anders te doen. Toen ik student was wilde ik reizen, maar dacht ik dat dit niet kon omdat ik geen geld had. Toen ben ik kritisch gaan kijken naar uitgaven en besparen. Het bleek wél te kunnen. Zo heb ik als student vele mooie reizen kunnen maken.

Ik liep een jaar event supervisor stage in New York en daar ging tijdens het jaar al dat consumeren me zó tegen staan. Een evenement van twee ton, waar na 4 uur alles werd weg gegooid. De voldoening uit kopen ging weg en nu koop ik alleen nog maar wat nodig is. Dit geeft mij zo veel rust. Ook voel ik dat ik de controle heb over geld, terwijl ik nog wel leuke dingen kan doen.

Al deze ervaring en kennis vanuit mijn werk heb ik gebundeld in een e-course.

Wat ga je leren tijdens de e-course?

 • Inzicht krijgen in je inkomsten en uitgaven, hierdoor ga je geld overhouden waarmee je je doelen gaat behalen.
 • Niet meer te laten verleiden door impulsaankopen omdat je de emotie onder controle gaat krijgen.
 • Geld als iets positiefs te zien en met plezier met je financiën omgaan.
 • Super veel te besparen op je vaste lasten en boodschappen.
 • Een financieel jaarplan te maken en dit te vertalen naar een maandplan en maandelijks geldsysteem
 • Je financiële doelen behalen, zodat jij ook eindelijk die reis kunt gaan maken

De Modules

1. Inleiding en financieel doel opstellen: in deze les gaan we een beginpunt opstellen en je financiële doel formuleren
2. Gedachten en emoties: hier gaan we kijken naar belemmerende gedachten over geld, consumeren mindset, impuls aankopen én het imago van geld
3. Inzicht krijgen: in deze module leer je je inkomsten en uitgaven te analyseren en inzichtelijk te maken
4. Besparen: tijd om te besparen! Hier gaan we kijken hoe jij kunt besparen op onder andere je boodschappen en vaste lasten. Ook ga je praktische opdrachten uitvoeren om meteen te gaan besparen.
5. Meer verdienen We kijken naar je huidige inkomen en je gaat leren hoe je een side hustles en passief inkomen.
6. Jaarplan hier ga je leren, na alle inzichten die je hebt op gedaan een financieel jaarplan op te stellen.
7. Maandelijks systeem ik leer je hier ho je een maandelijks systeem opzet én dit systeem  ga je meteen opzetten.
8. Afsluitende module in de laatste module komt alles wat je geleerd heb samen om dit in de praktijk door te zetten. Ook gaan we kijken en hoe nu verder.

Bonus: een introductie in beleggen

Hoe ziet de cursus eruit?

Video's

Tekst

Digitaal werkboek

Video & Tekst

De e-course bestaat uit video’s waarin ik je met alles help en uitleg. Alle tekst van de video’s is ook uitgeschreven mocht jij liever lezen.

Happy Rich Millennial Werkboek

Om het beste resultaat te halen en je geldzaken onder de loep te nemen ga je aan de slag met het werkboek met opdrachten. Echte stappen zet je met nadenken en met pen en papier aan de slag. Dit werkboek is digitaal en indien gewenst kun je deze uitprinten.

Naast schrijfopdrachten zijn er ook praktische opdrachten om uit te voeren. Zo kun je meteen aan de slag in de praktijk!

Online leeromgeving

In de leeromgeving heb je toegang tot alle modules. De leeromgeving blijft 3 maanden toegankelijk zodat je later nog een keer terug kan kijken.

 

 

 

Bespaar honderden euro’s per jaar

Ik leer je al mijn tips en trucs om te besparen en te stoppen met het doen van impulsaankopen. Ik leer je honderden euro’s per jaar te besparen. Ook leer ik je een maandelijks geldsysteem op te zetten en een meerjarenplan op te zetten voor je financiën, zodat je ook je lange termijn doelen gaat behalen en een echte Happy Rich Millennial wordt.

Deze cursus is wat voor jou als je écht aan de slag wilt met je financiën en voor eens en altijd de boel op orde wilt krijgen. Ik ga je uitdagen om met jezelf aan de slag te gaan en ik geef je ook praktische opdrachten om uit te voeren. Na afronding van deze cursus heb jij je geldzaken op orde, flink bespaard en een plan om jouw financieel doel te behalen.

happy_rich_millennial_5

De cursus is een eenmalige investering van €95, die je met gemak gaat terug verdienen!

Nu: Early bird korting van 15 juni t/m 30 juni voor maar €75

master your mindset

Voor deze investering krijg je:

 • 8 modules vol met alles wat ik geleerd heb over inzicht in je geld, een positieve relatie met geld, honderden euros besparen.
 • Het Happy Rich Millennial werkboek met opdrachten om écht dieper in te duiken in jouw situatie
 • Praktische opdrachten om uit te voeren
 • 3 maanden toegang tot de cursus
 • Het boek ‘Master your Mindset’ cadeau - een inspiratie om jouw dromen waar te maken!

BONUS:

De eerste 10 cursisten krijgen een half uur 1:1 personal finance coaching (ter waarde van €45) om bij aankoop van de cursus. De totale waarde van eigenlijk €145 krijg jij voor maar €75!

Ja maar...

* Beschikbaar op vrijdag en zaterdag. Voor de coaching vraag ik een kleine voorbereiding om je op deze manier het beste te kunnen helpen.