Over Jessy

DSC_4882-bewerkt

Hi! Ik ben Jessy, 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Je vindt me in de zomer op een salsafeestje en het liefst stap ik ieder jaar het vliegtuig in om nieuwe exotische bestemming te ontdekken. De laatste jaren heb ik me verdiept in de wereld van personal finance (vooral beleggen en financiële vrijheid), persoonlijke groei/geluk en mindset. Ik volg een traineeship Banking waarvoor ik werk en studeer als junior financieel adviseur. Daarnaast heb ik een Bachelor Business Administration.

Happy Rich Millennial

Ik schrijf over onderwerpen als besparen, beleggen, studieschuld, hypotheken tot aan het opzetten van een side hustle. Kortom, alle onderwerpen die jou zullen helpen je (financiële) doelen te bereiken en een Happy & Rich Millennial te worden. Alle nieuwe kennis die ik tijdens mijn Traineeship opdoe deel ik hier.

Waarom deze blog? Ik zag geld altijd als iets dat me belemmerde te doen wat ik wilde omdat alles duur is. Mijn mindset hielp dan ook niet mee. Nu, een paar jaar en flink wat reflectie later zie ik juist de kansen in geld om mijn dromen waar te kunnen maken en is mijn interesse en kennis gaan groeien.

Ik wil sparen, beleggen, ooit een huis kopen en leuke dingen doen. Niet haalbaar? Ik denk van wel. Hier komt een stukje mindset in terug waar ik de afgelopen jaren grote sprongen mee gemaakt heb. Dit wil ik met iedereen delen omdat er meer kan dan je misschien denkt.

Junior financieel adviseur

Momenteel werk ik in de Hypotheken branche. Ik heb mijn Wft Basis certificaat en ik studeer op dit moment voor de certificaten Vermogens- en Hypotheek adviseur.

Met een Wft examen op zak mag je financieel advies geven. Dit mag namelijk niet zomaar, je hebt hier wat kennis voor nodig! Je vindt me dus regelmatig in de studieboeken om op de hoogte te blijven van alle wetgeving en regels.

Laat gerust vragen, tips en commentaar achter bij de reacties, stuur me een DM, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar hello@happyrichmillennial.com.

Liefs, Jessy

 

In de media

Momenteel schrijf ik columns over geldzaken voor het Noordhollands Dagblad.

happy_rich_millennial_7

Disclaimer
Ik ben (nog) geen financieel adviseur. De artikelen op deze website zijn mijn persoonlijke mening en kennis gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele onjuisthedenBeleggen brengt risico met zich mee.

KVK: 82246785

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.