jessy_happy_rich_millennial_2

Hi! Ik ben Jessy, 26 jaar. Ik heb een Bachelor Business Administration en woon in Amsterdam. Ik hou van reizen, salsa dansen, lezen, gitaarspelen en ik ben geïnteresseerd in personal finance (vooral beleggen en financiële vrijheid), persoonlijke groei/geluk en mindset. Ik volg een traineeship Banking en studeer voor financieel adviseur.

Waarom deze blog? Geld is natuurlijk niet sexy. Ik zag geld altijd als iets dat me belemmerde te doen wat ik wilde omdat alles duur is. Mijn mindset hielp dan ook niet mee. Nu, een paar jaar en flink wat reflectie later zie ik juist de kansen in geld om mijn dromen waar te kunnen maken en is mijn interesse en kennis gaan groeien. Ik wil sparen, beleggen, ooit een huis kopen en leuke dingen doen. Niet haalbaar? Ik denk van wel. Hier komt een stukje mindset in terug waar ik de afgelopen jaren grote sprongen mee gemaakt heb.

Nu ik al een paar jaar alles lees wat los en vast zit, boeken en blogs over personal finance en persoonlijke groei verslind en zelf begonnen ben met beleggen is het tijd mijn avontuur en opgedane kennis te delen, voornamelijk gericht op millennials die voor dezelfde dilemma's staan. Ook doe ik tijdens mijn Traineeship Banking veel kennis op. Want is er een balans tussen een leuk leven en slim kijken naar de toekomst?

Met vrienden praat ik eigenlijk nooit over geld, en ik merk dat in mijn omgeving vrienden aan het eind van maand rood staan en niet sparen. Huur blijft stijgen en ooit een huis kopen is voor velen niet haalbaar. Leuke spullen komen voorbij op Instagram. Daarnaast is er soms ook nog een hoge studieschuld. Herkenbaar?

Als je ook maar iets heb geleerd van mijn blog of als ik je aan het denken heb gezet dan ben ik heel blij! Laat gerust vragen, tips en commentaar achter bij de reacties, stuur me een DM of een e-mail naar happyrichmillennial@gmail.com. Samen kunnen we alles!

Liefs, Jessy

CV

2014 - 2018 - Bachelor Business Administration
2017 - 2018 - Afstudeerstage in New York
2018 - 2020 - Sales
2020
Oprichting Happy Rich Millennial
Traineeship Banking
Cursus Beleggen - Beleggingsinstituut
Wft Basis Certificaat
Bijwonen Money Mindset event, gast bij New Business Radio

*Wft staat voor Wet Financieel Toezicht. Dit is het basis certificaat van de financiële dienstverlening. Dit zijn eisen die gesteld worden qua kennis van financieel adviseurs. Ik ben nu voor de Hypothecair Krediet aan het studeren.

jessy_happy_rich_millennial

Disclaimer
Ik ben (nog) geen persoonlijk financieel adviseur. De artikelen op deze website zijn mijn persoonlijke mening en kennis gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden.