Over Jessy

DSC_4882-bewerkt

Hi! Ik ben Jessy, 27 jaar en ik woon in Amsterdam. Je vindt me in de zomer op een salsafeestje en het liefst stap ik ieder jaar het vliegtuig in om nieuwe exotische bestemming te ontdekken. De laatste jaren heb ik me verdiept in de wereld van personal finance (vooral beleggen en financiële vrijheid), persoonlijke groei/geluk en mindset. Tot voor kort werkte ik in de financiële dienstverlening. Ook heb ik een Bachelor Business Administration.

Ik neem je graag mee in mijn reis van loondienst naar fulltime online ondernemen.

Happy Rich Millennial

Op mijn blog en Instagram bespreek ik onderwerpen als beleggen, studieschuld, crypto tot aan het opzetten van een side hustle en passief inkomen. Kortom, alle onderwerpen die jou zullen helpen je (financiële) doelen te bereiken en een Happy & Rich Millennial te worden. Ook deel ik alles wat ik leer over online ondernemen.

Waarom deze blog? Ik zag geld altijd als iets dat me belemmerde te doen wat ik wilde omdat alles duur is. Mijn mindset hielp dan ook niet mee. Nu, een paar jaar en flink wat zelfreflectie later zie ik juist de kansen in geld als middel om mijn dromen waar te kunnen maken en is mijn interesse en kennis gaan groeien. Mijn droom? Overwinteren in Spanje!

Achtergrond

Tot eind 2021 werkte ik in de financiële dienstverlening. Ik heb mijn Wft Basis en Vermogen certificaat.

Met een Wft examen op zak mag je financieel advies geven. Dit mag namelijk niet zomaar, je hebt hier wat kennis voor nodig! Je vindt me dus regelmatig in de studieboeken om op de hoogte te blijven van alle wetgeving en regels.

Coaching
Door mijn financiële kennis met coaching tools en technieken te combineren geloof ik dat je echt stappen kunt maken. Ik ben van mening dat beide aspecten nodig zijn om dromen waar te maken. Soms blijkt bepaald gedrag en overtuigingen het lastig te maken doelen te halen. Mijn specialiteit ligt bij mindset en omgaan met belemmerende overtuigingen. Momenteel volg ik de NLP Practitioner en de Coaching Foundation opleiding. De tools en technieken die ik leer pas ik toe in al mijn coaching!

Laat gerust vragen, tips en commentaar achter bij de reacties, stuur me een DM, of stuur een e-mail naar hello@happyrichmillennial.com.

Liefs, Jessy

In de media

Momenteel schrijf ik columns over geldzaken voor het Noordhollands Dagblad.

 

happy_rich_millennial_7

Volg je mij al op Instagram? Hier deel ik dagelijks tips en inspiratie! 

Disclaimer
Ik ben volgens de Wet Financieel toezicht Vermogensadviseur. De artikelen op deze website zijn mijn persoonlijke mening en kennis gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele onjuisthedenBeleggen brengt risico met zich mee. Ik geef geen beleggingsadvies.

KVK: 82246785

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.