Jessy

VAN LOONDIENST NAAR VRIJHEID
3 MAANDEN TRAJECT

Je hebt het gevoel dat je vast zit. Je huidige baan geeft geen energie en je voelt je niet gepassioneerd over waar je mee bezig bent.. Om van 9 tot 5 op kantoor te moeten zitten frustreert je en geeft een benauwd gevoel. Je zou graag zelf je tijd indelen om meer naar je eigen energie te kunnen werken en meer tijd te hebben voor vrienden of hobby's en wat vaker op vakantie te kunnen gaan..

Je zou zo graag meer vrijheid hebben in je leven. Het knaagt dan ook al een tijdje om te gaan ondernemen en je hebt zelfs al een gaaf idee. Alleen, dit voelt als een onmogelijke missie en je hebt geen idee wat er bij komt kijken en waar je nou moet beginnen.

HERKEN JIJ DIT?

 • Je hebt al eerder informatie opgezocht over ondernemen maar al deze informatie duizelt je en dan stop je maar weer. Je voelt je overwhelmed.
 • Een week is weer voorbij gevlogen, van werken op een stoffig kantoor, in de avond Netflixen en uitkijken naar het weekend. Je denkt vaak: er moet toch meer zijn dan dit?
 • Op maandagochtend zie je weer op tegen de nieuwe week.
 • Je wilt graag meer van de wereld zien, maar je zit vast aan je vakantiedagen.
 • Op werk heb je het gevoel dat je van alles moet, en de werkdruk wordt steeds hoger. Het is nog maar 11:00 uur ‘s ochtends en hardstikke mooi weer buiten. Moet je hier echt tot 17:00 zitten?
 • Je verlangt naar meer vrijheid.
 • Je hebt wat ideeën om te gaan ondernemen maar je kan dit niet concreet krijgen. Ook heb je geen idee waar je nou moet beginnen.
van loondienst naar zzp

HET IDEALE SCENARIO

Het is maandagochtend en je hebt er weer zin in! Vandaag spreek je weer allemaal mensen waar je energie van krijgt. Je werkt aan je bedrijf waar je compleet achter staat en je zit boordevol inspiratie. Je weet wie jij bent als ondernemer.  Je kunt mensen helpen door jouw aanbod. Je plant je agenda in op jouw voorwaarden. Je kunt werken waar en wanneer je wilt. Binnenkort ga je zelfs even remote werken!

JOUW VERLANGENS

 • Je wilt werken op jouw voorwaarden
 • Je bent klaar voor jouw eigen dromen en visie
 • Je wilt onafhankelijk zijn
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Een echt bedrijf hebben

HET TRAJECT

Wat gaan we doen?

In drie maanden gaan we aan de slag om met jouw onderneming te kunnen starten. Dit omvat meerdere aspecten, zowel een concreet plan, het mentale gedeelte en de bedrijfskundige zaken. Aan de hand van de kick-of kunnen we dieper in gaan op waar jij precies vastloopt en waar jouw vragen zitten. Het traject is gepersonaliseerd en volledig afgestemd op jouw wensen. We zullen een plan en een einddoel opstellen om in 3 maanden te bereiken.

Elke twee weken hebben we een coachingsessie van een uur. Door middel van tweemaandelijkse sessies van een uur werken we aan een concreet plan en ga jij na elke sessie aan de slag met concrete to-do’s.

Tussendoor kun je me op werkdagen bereiken voor vragen of feedback. Zo kom jij zo veel mogelijk in actie en kunnen we in drie maanden zo veel mogelijk resultaat boeken.

Vertrouwen

Ik geloof dat er zo veel meer mogelijk is dan dat je denkt. En vooral dat je veel meer kan dan dat je denkt. Soms heb je alleen een duwtje in de rug nodig en een spiegel om dat zelf te zien. En een plan om te beginnen. Als coach ben ik realistisch en eerlijk in wat je kunt verwachten. Ik beloof je geen gouden bergen. Zelf heb ik dit proces van loondienst naar ondernemen meegemaakt en heb ik de nodige uitdagingen gehad. Van vragen over administratie tot een tarief bepalen en vooral: zelfvertrouwen.

Over de jaren heb ik veel kennis opgedaan. Vanuit mijn coachingsopleiding en NLP weet ik goed hoe je met grootste uitdaging om kunt gaan: jezelf en alle beren die je ziet op de weg. Ook heb ik een sterke financiële achtergrond.

In mijn coaching combineer ik mijn sterke kanten om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. commercieel en financieel inzicht met coaching skills. Ik ben ook echt een mensenmens en drie maanden je cheerleader. Het uitvoerende werk moet je zelf doen.

Zelf ben ik ook door alle twijfels heen gegaan en begrijp ik precies wat de uitdagingen zijn die je tegenkomt. Van een ‘leuk’ idee tot actie komen.

Na een paar jaar in loondienst besefte ik dat dit mij zoveel energie kostte. Ik voelde me ontzettend benauwd. Toestemming vragen om vrij te nemen? Wat een onzin! Nu kan ik geheel remote werken, stond ik meerdere media, schreef ik een column en coach ik andere millennials naar vrijheid. Dit jaar ga ik voor het eerst overwinteren en ervaar ik zo veel meer rust en geluk door te doen wat ik leuk vind. Door te coachen maar ook passief online producten te verkopen.

DRIE MAANDEN TRAJECT, PRIJS €1495,- EX BTW

happy_rich_millennial_7

Voor deze investering krijg je:

 • Kick off van 1,5 uur online of op locatie in Amsterdam om elkaar te leren kennen en te onderzoeken waar je hulp nodig hebt. Het traject is gepersonaliseerd dus stem ik op jouw wensen af.
 • Twee sessies van een uur per maand online (6 sessies in totaal).
 • De mogelijkheid om me te mailen voor vragen en feedback.

Het traject is een investering van €1495,- exclusief BTW.
Je hebt de mogelijkheid in één keer of in 3 termijnen van € 498,- te betalen.
Wanneer je in één keer betaalt betaal je slechts €1420,-.

Even bellen? Plan een gratis intake in en dan kijken we of we een match zijn! Dit is geheel vrijblijvend.

DIT ZEGGEN ZIJ

"Jessy heeft mij op een 1-op-1 gesprek heel fijn begeleid in het duidelijk krijgen van mijn prioriteiten op financieel gebied en werk. Door de vragen die ze stelde kwamen we steeds dichterbij de kern, maar ze zorgde er ook voor om alle kanten van de situatie te belichten waardoor ik zelf goed kon nadenken hoe ik verder wilde gaan. Heel fijn!"
Mara Romero Heredia - Human Resource Coordinator - 27

IMG_7704 (1)

"De coaching van Jessy heeft me geholpen meer inzicht te krijgen in mijn financiën. Ik weet nu welke stappen ik moet ondernemen om mijn geldzaken beter te organiseren en uiteindelijk mijn financiële doelen te behalen. Jessy is toegankelijk, streng waar nodig en goed in staat om complexe zaken begrijpelijk uit te leggen. Van harte aanbevolen!"
Ellen - 28

IMG_7703

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET TRAJECT

Q: Wat nu als ik het geld niet heb?
Het is mogelijk het traject in delen te betalen. Heb je het geld echt niet? Wil je echt in actie komen en nu eindelijk gaan werken aan je droom? Uiteindelijk betaal je maar € 500 per maand om in actie te komen.

Q: Krijg ik een BTW factuur?
Ja! Je kunt dit traject op je bedrijf zetten en de BTW afdragen (wanneer je niet in de KOR zit). Mocht je nog niet gestart zijn kun je achteraf deze kosten nog steeds op je bedrijf zetten.

Q: Voor wie is dit traject?
Ik richt me op starters die online willen ondernemen en zich richten op dienstverlening. Dit traject is voor iemand die aan de slag wil en weet welke kant je op wilt. Het werk moet je namelijk zelf doen! Ik doe dus geen uitvoerend werk. Ook als je net begonnen bent is het heel waardevol feedback te ontvangen en met iemand te kunnen sparren en de to do’s scherp te krijgen. Ik ga er vanuit dat je het huiswerk uitvoert.

Q:Haal ik de investering er wel uit?
Het is mijn doel in 3 maanden zo veel mogelijk werk te verzetten, maar dit is grotendeels afhankelijk van jou.  Ik verwacht een commitment en dat je openstaat voor feedback. Als jij hier aan meewerkt kan je in drie maanden echt een bedrijf opzetten en van start zijn gegaan.

Q: Ik heb een andere vraag?
Plan een vrijblijvende intake in of stuur me een dm!

Even bellen? Plan een gratis intake in en dan kijken we of we een match zijn! Dit is geheel vrijblijvend.

Even bellen? Plan een gratis intake in en dan kijken we of we een match zijn! Dit is geheel vrijblijvend.

HIER KEN JE MIJ VAN:

BNR-nieuwsradio.svg-1
viva-logo
noordhollands-dagblad
workjuice
Logo-De-Telegraaf-400x400
nsmbl