Cursus Beginnen met beleggen voor 75,- t/m 31 januari 2023

Wil je al een tijdje gaan beleggen maar blijf je het uitstellen? Voel je je overweldigd door alle info online? Dan is dit je kans! Dit is de laatste maand dat de cursus te koop is. Zo maak ik weer ruimte voor nieuwe projecten. Scoor dus nu de cursus voor maar 75,-!

Cursus beleggen

Deze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die klaargestoomd wil worden voor zijn eerste beleggers stappen. In maar liefst acht modules die bestaan uit diverse video’s, tutorials, opdrachten, mijn ervaring en visuele content, werk je toe naar een financieel vrijer leven waarin je vermogen – let op: geen garanties – groeit. 

Na de cursus weet je:

  • Wat beleggen écht inhoudt en dat ‘t meer is dan lukraak ergens geld in investeren.
  • Hoe je zelfstandig kunt starten met beleggen aan de hand van een helder plan en uitgewerkte doelen.
  • Welke beleggingsvorm het beste bij je past en bijdraagt aan jouw lange termijn doel. 
  • Hoe je kunt bepalen wanneer, waar en hoe je je geld moet investeren en waar je op moet letten.

Je eindigt met:

  • Je eindigt met een strategie en een concreet plan.
  • Een account en een eerste aankoop.

Meer lezen over de cursus

Let op! Dit is de laatste maand dat de cursus te koop is. Je hebt het hele jaar 2023 nog toegang.

Dus… Sta jij te popelen om te starten met beleggen maar heb je behoefte aan handvatten waarmee je stapsgewijs je eerste geld op een verantwoord een veilige manier kunt investeren? Dan is ‘Beginnen met Beleggen’ op jouw lijf geschreven en rest jou niks anders dan aan de slag te gaan. Wil je meer weten over mijn cursus? Heb je nog vragen of wil je graag sparren? Stuur me een DM!

De leeromgeving van de cursus

Stop je met uitstellen en begin jij in 2023 nog met beleggen?
Ik wil starten!

Laat een reactie achter