Eindelijk beginnen met beleggen? 3 oktober starten we met de cursus beleggen

Maandag 3 oktober ga ik een nieuwe ronde draaien van de cursus Beleggen voor beginners. Wil je al een tijdje gaan beleggen maar blijf je het uitstellen? Voel je je overweldigd door alle info online? Dan is dit je kans!

Cursus beleggen

Deze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die klaargestoomd wil worden voor zijn eerste beleggers stappen. In maar liefst acht modules die bestaan uit diverse video’s, tutorials, opdrachten, mijn ervaring en visuele content, werk je toe naar een financieel vrijer leven waarin je vermogen – let op: geen garanties – groeit. Ook hebben we een live Q&A met de cursisten.

Na de cursus weet je:

  • Wat beleggen écht inhoudt en dat ‘t meer is dan lukraak ergens geld in investeren.
  • Hoe je zelfstandig kunt starten met beleggen aan de hand van een helder plan en uitgewerkte doelen.
  • Welke beleggingsvorm het beste bij je past en bijdraagt aan jouw lange termijn doel. 
  • Wanneer, waar en hoe je je geld moet investeren en waar je op moet letten.

Je eindigt met:

  • Je eindigt met een strategie en een concreet plan.
  • Als je de opdrachten uitvoert kun je eindigen met een account en een eerste aankoop.

Meer lezen over de cursus

Dus… Sta jij te popelen om te starten met beleggen maar heb je behoefte aan handvatten waarmee je stapsgewijs je eerste geld op een verantwoord een veilige manier kunt investeren? Dan is ‘Beginnen met Beleggen’ op jouw lijf geschreven en rest jou niks anders dan aan de slag te gaan. Wil je meer weten over mijn cursus? Heb je nog vragen of wil je graag sparren? Stuur me een DM!

De leeromgeving van de cursus

Stop je met uitstellen en begin jij in 2022 nog met beleggen?
Ik wil starten!

Laat een reactie achter