Reis naar remote: maandoverzicht en omzet juni

Alweer een half jaar uit loondienst! Als onderdeel van mijn ‘Reis naar remote’ kan ik het natuurlijk niet laten de resultaten van het ondernemen en freelancen met je te delen. Want, wie wil nou niet stiekem weten wat iemand verdient? There we go!

Uiteraard is de omzet excl. BTW, de BTW is hier dus al van af gegaan. Daarnaast gaan hier nog al mijn kosten en de reservering voor de inkomstenbelasting vanaf. Ook zet ik geld apart voor mijn pensioen. Dit bedrag is dus omzet, geen winst.

Natuurlijk gaat het absoluut niet alleen om cijfers, maar ik vind het heel leuk om te zien dat er groei in zit.

Ik stond in de Telegraaf en daar werd mijn Fix your Finance sheet in genoemd. Dit resulteerde in de verkoop van maar liefst 65 Fix your Finance sheets! Wow! Het gave hieraan is dat dit volledig geautomatiseerd is.

Ook is er een kleine stijging in de coaching omzet. Zo begeleid ik nu twee vrouwen van loondienst naar ZZP en bij de start van hun bedrijf. Ook gaf ik coaching op vermogensgebied en kwam een oude klant terug voor een training beleggen. De cursus verkoop en affiliate inkomsten zijn juist weer lager dan vorige maand.

Omzet tot nu toe in 2022:

Populairste Instagram post

Volg je me al op Instagram? Hier ben ik dagelijks actief!

Mocht je met pas volgen lees je in deze Instagram post hoe mijn leven in een jaar veranderd is! Dus, mocht je wat willen en een droom hebben, het is aan jou en je kan veel meer dan je denkt.

Best gelezen blogs van juni

Passief inkomen en belasting: hoe zit het en waar moet je rekening mee houden?
Geld sparen of beleggen? Zo weet je wat voor jou de beste keuze is

Keeping it real

Al het werk bij elkaar is nog steeds eigenlijk te veel, zoals ik vorige maand ook aangaf. Ik heb alleen nog geen actie ondernomen hier wat aan te doen. Zo werk ik nu ook in het weekend. Maar, omdat ik weet dat dit tijdelijk is en als ik ga overwinteren dit niet meer zo is, is het voor nu te doen.

What’s next?

In de maand juli ga ik voor het eerst uit loondienst op vakantie! Dat is even wennen, want ik krijg natuurlijk niet betaald. Wel kijk ik hier erg naar uit omdat ik nu veel uren werk en altijd ‘aan’ sta. Verder ben ik achter de schermen bezig met op termijn de Happy Rich Millennial inkomsten verhogen en de freelance af te bouwen. Ik kom nu namelijk in de knoop met de tijd die ik heb. Verder ben ik bezig om mijn website en aanbod te vernieuwen, super leuk en spannend!

Meer lezen?

Mijn favoriete personal finance boek: Rich Dad, Poor Dad – Robert Kiyosaki
Reis naar remote: maandoverzicht en omzet mei
ZZP’er worden: mijn tips en ervaring

Foto: Memoriesbymarleen

Laat een reactie achter