Reis naar remote: maandoverzicht en omzet april

Als onderdeel van mijn ‘reis naar remote’ kan ik het natuurlijk niet laten de resultaten van het fulltime ondernemen met je te delen. Want, wie wil nou niet stiekem weten wat iemand verdient? Dit was mijn vierde maand uit loondienst. Er is veel werk verzet! Kijk je mee?

In mijn eerste maand uit loondienst in januari draaide ik € 1000, februari € 1220 en in maart € 3226 omzet. Wat een stijgende lijn! Uiteraard is dit omzet excl. BTW, de BTW is hier dus al van af. Daarnaast gaan hier nog al mijn kosten en de reservering voor de inkomstenbelasting vanaf. Ook zet ik geld apart voor mijn pensioen. Dit bedrag is dus omzet, geen winst.

In de maand mei verwacht ik ruim de 6k te behalen.

Ik lanceerde mijn cursus!

Met 6 cursisten tijdens de lancering startte ik mijn eerste cursus. Wat gaaf en leuk om het vertrouwen van de cursisten te zien. Hoewel ik al even trainingen geef over beleggen, was een cursus een nieuwe uitdaging. Al een paar maanden was ik bezig om deze cursus te maken en het was zoals ik had verwacht; veel werk. Maar, ook heel gaaf om een product tot stand te zien komen. Ook moest ik over een kleine brug heen om te gaan promoten, maar ik heb het gedaan.

Een cursus vol met video en tutorials, zo gaaf!

Meer lezen over de cursus? Klik hier.

Populairste Instagram post

Volg je mij al op Instagram?

Freelance

Momenteel heb ik twee freelance klussen op financieel gebied. Erg leerzaam waardoor ik dit voor nu graag wil blijven combineren.

Onverwachts ontving ik een verzoek tot verlenging van de tijdelijke klus, terwijl ik al iets nieuws had aangenomen van 10 uur per week. Ik moet dus even uitzoeken wat haalbaar is omdat ik juist flink wil gaan doorpakken met Happy Rich Millennial. Het fijne aan de freelance is wel dat er aardig wat geld binnen komt om te kunnen investeren.

Meest gelezen blog van deze maand

Beginnen met beleggen? Met deze acht tips maak je een knallende start

Oke, eigenlijk is de blog hieronder mijn meest gelezen blog deze maand, want deze staat bovenin Google! Mijn SEO activiteiten en het continue bloggen beginnen beetje bij beetje vruchten af te werpen. Ik ben al 2 jaar met mijn blog bezig en sinds november pas met goede SEO strategie. Het is een lange adem maar ik begin resultaten te zien.

Een passief inkomen genereren met crypto: 3 x zo doe je dat

Ik schreef een gratis ebook!

De reden hiervoor is dat ik achter dit ebook een mailfunnel hebt gemaakt naar de cursus. Hier ga ik ads op laten lopen. Uiteraard wordt dit een lang proces van testen en aanpassen! Ik ben heel benieuwd. Ook komen de mensen van het ebook op de mailinglist.

Net als vorige maand ben ik dus voornamelijk bezig geweest met activiteiten waarvan ik verwacht dat ze me op termijn veel gaan opleveren, maar nog niet persé nu.

Ik had helaas een paar dagen technische problemen en toen heeft niet iedereen het ebook ontvangen. Download hem gerust overnieuw!

Keeping it real

Halverwege de maand april had ik een kleine dip. Het is niet altijd makkelijk om zo veel werk te verzetten terwijl je niet weet of het je enig resultaat gaat opleveren. De 6 cursisten tijdens de lancering van mijn cursus hebben zeker een boost gegeven! Ook was er een kleine stagnatie in de groei qua blogbezoekers en Instagram. Dit is nu gelukkig weer hersteld. Het is soms lastig om constant content te blijven delen naast alle andere werkzaamheden. Maar, we gaan gewoon door! Ik werk momenteel denk ik 50 uur per week.

Trots moment: review!

Ik boekte mijn eerste AirBnB voor het overwinteren!

Mijn reis naar remote heeft zeker te maken met het feit dat ik jaarlijks wil overwinteren. Dit jaar gaat het voor het eerst gebeuren en deze maand boekte ik mijn eerste AirBnB in de Algarve in Portugal voor de maand oktober. De rest laat ik open en zal ik met een enkel ticket die kant op gaan. Exciting!

Ik droom alvast van zon en palmbomen 🙂

What’s next

Het doel is, om van hier en daar een losse verkoop, naar een consistente stroom aan verkopen te gaan. Ook is wederom het promoten van mijn coaching erbij in geschoten. Maar, nu begin mei hebben al 3 mensen geboekt! Nu is de prioriteit het uitwerken van mijn korte traject in plaats van losse coaching. Ik denk dat dit voor beide kanten meer waarde geeft en ik nog meer kan bijdragen.

Al met al ben ik tevreden, heel blij en dankbaar dat ik nu na 4 maanden al prima rond kan komen van mijn ZZP avontuur. Hoewel het hard werken is heb ik nog geen seconde spijt!

Meer lezen?
Reis naar remote maart overzicht: 3 maanden uit loondienst
ZZP’er worden: mijn tips en ervaring
2022 plannen en doelen + investeringen om 2022 een succes te maken
Reis naar remote: maandoverzicht en omzet mei

2 reacties

  1. Emma Mouthaan | Skere Student op 4 mei 2022 om 12:17

    Wat mooi om te lezen Jessy, lekker bezig! Ga zo door 🤩🤩

  2. Rob Olijkan op 16 juni 2022 om 11:00

    Ofschoon niet behorend tot de millenial doelgroep, eerder een boomer met hoog digibetische aanleg en na 28 jaar ondernemerschap nu met vroegpensioen
    8 ) wordt ik getriggerd door jouw ondernemingslust. Erg inspirerend hoe jij het aanpakt. Vooral controle houden over wat je zélf wilt doen, daaraan trouw blijven is mijn dringend advies. Het lijkt mij en zware taak om altijd succes uit te blijven stralen maar tot nog toe lukt het je. Succes!

Laat een reactie achter